Opzoek naar een stoere hondenmand? Dan is deze hondenmand gemaakt van een olievat echt iets voor jou!

De hondenmand is afgewerkt met een rubberen strip en houten balkjes om zo scherpen randen af te dekken. De mand staat stevig op zijn poten dankzij de constructie van gewalste strip met hier op kokers gelast. Aan de onderkant zit anti-krasvilt zodat je deze op ieder type vloer kunt zetten zonder krassen te maken.

Uitverkocht

Salontafel olievat

€ 125,00
Uitverkocht

Iedere mancave heeft een salontafel nodig om lekker je voeten op te laten rusten. Daarom hebben wij nu een extra stoere salontafel gemaakt van een gerecycled olievat. Deze tafel is ideaal om je voeten op te leggen maar ook perfect om je bier op te zetten. Stoer en duurzaam! 

Uitverkocht

Let op: Uitverkocht? Toch interesse in zo'n mooie tafel? Neem dan contact op en dan regelen wij het voor u!

 

Weg met die standaard statafels want hier is de ultieme mancave statafel. Van een oud olievat is deze prachtige John Deere statafel gemaakt en die zorgt ervoor dat je statafel in het vervolg een eyecatcher is in plaats van saaie opvulling!

Uitverkocht

Let op: Uitverkocht? Toch interesse in zo'n mooie stoel? Neem dan contact op en dan regelen wij het voor u!

 

Poahhhh das mien merk! Dit oude John Deere olievat is omgeturnd tot een ware must have voor in je mancave. Deze stoel gaat ervoor zorgen dat je mancave helemaal compleet is! Dit is voor iedere John Deere fanaat de ultieme stoel.