• De gaafste mancave producten
  • Gratis verzending vanaf €45.- *(excl olievaten)
  • Vandaag besteld, morgen verzonden!*(excl. olievaten)
Home » Olievaten meubels
Uitverkocht

Dit is handig!

Een oud olievat van Castrol omgetoverd tot statafel. Maar niet zomaar een statafel. Deze statafel heeft een extra vak in het tafelblad waar je een krat in kwijt kunt. Super handig voor een verse krat in te zetten zodat niemand meer naar de koelkast hoeft te lopen of om een lege krat in te zetten waar iedereen zijn leeg flesje in kwijt kan!*

Dit is weer allemaal mooi af te dekken met een deksel die gelijk ligt met de tafel. Ook als je er geen krat inzet blijft de deksel liggen in de uitsparing in het tafelblad. Het tafelblad is gemaakt van een oude haspel.

 

*Prijs is exc. Krat en evt. verzendkosten.

Uitverkocht

Weg met die standaard statafels want hier is de ultieme mancave statafel. Een oud olievat opnieuw gespoten en bestickerd zorgt er voor dat dit de blikvanger van jouw Mancave wordt!

 

Uitverkocht

Olievat statafel (Uitverkocht)

€ 155,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Olievat statafel (Uitverkocht)

€ 155,00

Een oud olievat mooi egaal mat zwart gespoten!

Past in iedere mancave en is altijd naar wens nog te bestickeren. Heeft u een idee? Aarzel niet en stuur ons een berichtje en wij kijken wat we voor u kunnen doen!

Uitverkocht

Hondenmand olievat (Uitverkocht)

€ 89,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Hondenmand olievat (Uitverkocht)

€ 89,00

Opzoek naar een stoere hondenmand? Dan is deze hondenmand gemaakt van een olievat echt iets voor jou!

De hondenmand is afgewerkt met een rubberen strip en houten balkjes om zo scherpen randen af te dekken. De mand staat stevig op zijn poten dankzij de constructie van gewalste strip met hier op kokers gelast. Aan de onderkant zit anti-krasvilt zodat je deze op ieder type vloer kunt zetten zonder krassen te maken.

Uitverkocht

Let op: Uitverkocht? Toch interesse in zo'n mooie tafel? Neem dan contact op en dan kijken we wat we voor u kunnen doen! 

 

Ben jij een echte John Deere liefhebber ? Dan is dit iets voor jou! Van een oud olievat is deze prachtige John Deere statafel gemaakt en die zorgt ervoor dat je statafel in het vervolg een eyecatcher is in plaats van saaie opvulling!

Uitverkocht

Salontafel olievat (Uitverkocht)

€ 110,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Salontafel olievat (Uitverkocht)

€ 110,00

Iedere mancave heeft een salontafel nodig om lekker je voeten op te laten rusten. Daarom hebben wij nu een extra stoere salontafel gemaakt van een gerecycled olievat. Deze tafel is ideaal om je voeten op te leggen maar ook perfect om je bier op te zetten. Stoer en duurzaam! 

Uitverkocht

Let op: Uitverkocht? Toch interesse in zo'n mooie stoel? Neem dan contact op en dan kijken we wat we voor u kunnen doen! 

 

Poahhhh das mien merk! Dit oude John Deere olievat is omgeturnd tot een ware must have voor in je mancave. Deze stoel gaat ervoor zorgen dat je mancave helemaal compleet is! Dit is voor iedere John Deere fanaat de ultieme stoel.